Fishing around the world!

Fishing waters

Attention! The booking function only works in the application! To reserve, please download the application!

Somogy main waters

Kastély-park 1-es tó

1,5 ha 18 kg dam lake

A több száz éves múltra visszatekintő páratlan Kastély-park tó egy igazi kuriózum a Magyarországi vizek között. A régi Esterházy kastély park-nak a tavaként üzemelt kis vad rezervátum nem sokat változott az évek alatt. Egy igazi vadregényes hely, mely az angol park-tavak stílusára emlékeztet

Fejér main waters

Öreghegyi bánya-tó

2 ha 0 kg Quarry

A hely, ahol horgászat egy teljesen más aspektusba enged bepillantást és megtapasztalhatod, milyen egy igazán vad környezetben halat fogni!

Veszprém main waters

S2-es Tó

26 ha 23.75 kg Quarry

Napjainkra már ősállománnyá vált, bitang erős vad halak lakják a vizet, így nem ritka a 10-15-20 kg feletti őslakos pontyok fogása sem. Említésre méltó még a 2004-ben telepített koi ponty állomány is.

Veszprém main waters

Nagybivalyos

40 ha 43 kg Quarry

Több mint 60 éves múltra visszatekintő Nagybivalyos horgásztó talán legszebb korszakába lépett. A 40 ha vízfelületü horgászvízet intenzív telepítések és dinamikus infrastruktuális fejlődések jellemzik mostanában.

Somogy main waters

Háromfai horgásztó

67 ha 0 kg dam lake

Somogy megyében Nagyatádtól 12km-re található HÁROMFA. A bojlis horgászok körében is méltán lett híres a háromfai 54 hektáros ZÖLD POKOL néven elhíresült horgásztó mely számtalan 20kg feletti halakkal ajándékozta meg az idelátogató horgászokat.

Szabolcs-Szatmár-Bereg main waters

Székely Őzetanya Horgásztó

24 ha 0 kg dam lake

A 2012-ben nyitó kapitális méretű halakkal rendelkező horgásztó egy 1974-ben létesített 61 hektáros víztározó rendszer 24 hektáros vízfelületű része.