Somogy

Hidegvölgyi Horgásztó és Vadaspark

3,8 ha 0 kg Völgyzárógátas horgásztó 0 XP 123,5 km

A Hidegvölgyi horgásztó egy 3,8 hektáros csodálatos környezetben elhelyezkedő völgyzáró gátas horgásztó. A tó hossza: 400m Legszélesebb pontja: 136m mely déli irányba keskenyedik. A tó déli része szigetekkel és csatornákkal tarkitott melyet jelenleg csak a pergető horgászok használhatnak. Festői környezetben kivételes mennyiségű és minőségű halakat foghatnak a hozzánk látogató horgászok. Megközelítőleg 500 db 10 kg és 20 kg feletti békés halat, és körülbelül 2 tonna minőségi ragadozó halat azon belül többségében csukát rejt a tó. Bátran állíthatom, hogy a tó nagy csuka álománya az országban jelenleg egyedülálló. A tó mellett engedélyezett a sátrazás, sütés vagy főzés melyhez kérnénk egy elsődleges telefonos egyezetetést. A világmárkák mint: Savage Gear, Rapture, Damiki, Daiwa horgásztermékgyártó teszthorgászai a hidegvölgyi tavon tesztelik évente többször az újonnan megjelent termékeiket (lásd fotó és videógaléria). A ragadozóhalainkra (csuka) is nagyon büszkék vagyunk mivel az országban 2016-2017 években itt fogták a legtöbb 10 kg feletti csukát. Ezen kívül a tóban süllő, sügér, fekete sügér, harcsa és balin is található. 2017-ben elkészült a fekete sügérek számára egy külön 1/4 hektáros kis tó melyben első sorban a sügérek nevelése folyik, de újonnan megjelent műcsalik tesztelése is itt zajlik. A békés és ragadozó halállomány nagysága és sűrűsége és a csodálatos környezet miatt több kis filmet is forgattak a hidegvölgyben, köztük a Haldorado, Echo Tv és több esetben a Fishing and Hunting, Bait Bait, Savage Gear, Rapture és a Damiki. A horgászat bejelentkezés és helyfoglalásos rendszerben müködik, hogy a békés és ragadozó halra horgászók egymást ne zavarhassák. Figyelem! Pergető horgászoknak pontymatrac, békéshalas horgászoknak pontybölcső használata kötelező!

Környezetvédelem

Kérünk, hogy óvd Te is és védd a természet értékeit! Bánj a halakkal kíméletesen, használj halkímélő eszközöket, például pontymatracot! Ha szemetet látsz elszórva a vízparton, vagy a vízben, akkor szólj az ügyeletes halőrnek, vagy akár szedd össze TE magad a szemetet! Minden apró, pozitív lépés számít! Köszönjük!

Horgászvíz adatok

Méret

3,8 ha

Cím

Magyarország, 8600 Siófok, Siófokról a 65 sz. főutvonalon Szekszárd irányába 3 km, Balatonkiliti központjáig, balra a 2, utca Tanács köz utcára kanyarodva már reklámtáblák segítenek útbaigazodni a tó felé.

GPS

46.883105, 18.106953

Útvonaltervezés

E-mail cím

hidegvolgyihorgaszto@gmail.com

Telefonszám

+36 30/32-00-370

Nyitvatartási idő

0-24
Kérek, minden hozzánk érkező horgászt, hogy a Hidegvölgyi Horgásztavat a Siófok - Kiliti irányából közelítsék meg!

Halsűrűség

Nagyon intenzív halsűrűség

Nehézségi szint

Kezdőknek is ajánlott

Sporthorgász vagy halelvivős

Csak sporthorgászat lehetséges

Szabályzat

Engedélyezett horgászmódszerek

Bojlis

Feeder

Fenekezés

Legyezés

Pergetés

Úszós

Extra szolgáltatások
Pontymatrac bérlés 1000 Ft
Engedélyezett szolgáltatások
Éjszakai horgászat
Etetés spombbal,rakétával
Sátrazási lehetőség
Napijegy típusok
Felnőtt heti bojlis jegy 28 000 Ft
Felnőtt 12 órás Pergető jegy 4 000 Ft
Éjszakai jegy 4 000 Ft
Napijegy 12 órás 4 000 Ft
Bojlis 24 órás 5 000 Ft
Videó
Képek
Fogható halak
Halfaj Tilalom Legnagyobb fogás
Amur
Csuka
Fekete sügér
Harcsa (szürke v. Leső)
Koi ponty
Kárász (ezüst)
Ponty
Sügér
Süllő